Vilka är vi?

 • Bruden

  Rebecca Stjärna Sander

  Om Bröllopet:

  Dagen man drömt om sedan man föddes är här. Oavsett vad som händer kommer detta bli en dag att alltid minnas. Dagen då jag och Marcus kommer ge varandra det största man kan, ett evigt JA. Men även dagen vi vill dela med alla nära och kära, för att visa dom vår kärlek och vad ni betyder för oss. 

  Om Brudgummen:

  Marcus! Du är den rödaste personen jag känner, och ditt driv och målmedvetenhet är det jag älskar över allt annat, samtidigt som detta kan göra mig mer än frustrerad ibland. Jag älskar ännu mer när din tramsiga sida kommer fram, bara för att du vet att det är mina favorit sida av dig. Och det bästa av allt är att du alltid vill mitt bästa, även om jag alltid inte förstår det just där och då. 

  Citat:

  ”Om det någonsin kommer en morgondag då vi inte är tillsammans.. finns det något du alltid måste komma ihåg. Du är modigare än du tror, starkare än du verkar vara och smartare än du tror. Men det viktigaste är att även om vi är ifrån varandra kommer jag alltid att vara med dig.”

  Nalle Puh

 • Brudgummen

  Marcus Sander

  Om bröllopet:

  Jag vill att detta ska bli en upplevelse utöver det vanliga för alla gäster. Att alla ska trivas och gå hem med kärlek i hjärtat är min målsättning.

  Om bruden:

  Rebecca har många starka sidor men hennes sätt att se på andra människor, allitd från en positiv vinkel, och vinnarattityd är något som jag fastnade lite extra för. Hon har så länge vi känt varandra haft ett gott öga för träning och kämpar alltid för att bli en lite bättre version av sig själv. Rebecca är jag glad och stolt över att få dela resten av livet med. 

  Citat:

  "Gästen gör festen!"

 • Son

  Lucas Sander

  Om bröllopet:

  Jag kommer sova bort stora delar av festen men hoppas att mamma och pappa får en fantastisk kväll, det förtjänar dom.

  Om Bruden:

  Mamma finns där alltid för mig, om det gäller att tugga min mat, borsta mina tänder eller trösta mig när jag slagit mig så finns hon där. Hon är mitt allt <3.

  Om Brudgummen:

  Krypa på golvet, prata bebisspråk och byta bajsblöjor kanske inte riktigt är din grej pappa, men spela fotbol det är du BÄST på. Snart kan du lära mig allt du kan som handlar om bollar. Älskar dig <3.

  Citat:

  "Man är inte äldre än vad man gör sig :)"

 • Brudens Mamma

  Ann-Louise Stjärna

  Om Bröllopet:

  Bröllop är något av det finaste som finns. En dag att alltid minnas med värme och glädje. Har länge längtat efter att få bli bjuden på bröllop. Känns extra speciellt när det är ens dotter som ska gifta sig.

  Om Bruden:

  Älskade Rebecca. Hon var djupt efterlängtad när hon föddes. Vi hade längtat efter henne i många år. Hon visade sig snabbt vara väldigt duktig på att lära sig saker, kanske för "duktig" ibland. Att vara målmedveten och nå det uppsatta målet är en av hennes egenskaper. Och hon är duktig på det hon bestämmer sig att göra! Mycket genom livet har skolat gå snabbt. Något som inte gick snabbt var att hitta Mr. Right men när hon gjorde det förstod vi rätt snabbt att HAN var den rätte. Jag är mycket stolt över henne och den person hon har vuxit upp till. Älskar att se henne och Lucas tillsammans och jag är mycket glad och stolt över att få ha blivit mormor.

  Om Brudgummen:

  När jag träffade honom första gången var han snyggt klädd, mycket trevlig, artig och korrekt. En bild som stämmer än, även om klädseln nu för tiden oftare är lite ledigare. Kunde i början uppleva honom som att han hade svårt att slappna av men det vet jag att han kan nu. Han är en jättefin pappa till Lucas och det märks att han älskar Rebecca. Är glad att få honom till svärson och välkomnar honom in i familjen.

  Citat:

  Kärleken skapar ett "vi" utan att förstöra ett "jag".
  Leo Buscaglia

 • Brudens Pappa

  Thomas Jönsson

  Om Bröllopet:

  Jag tror och hoppas att det blir en fantastisk dag och fest. Bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna i ett ungt pars liv. Allt är säkert välplanerat och nu är det upp till oss gäster att se till att det blir ett bröllop att minnas med värme och kärlek.

  Om Bruden:

  Rebecca var redan som tvååring noggrann med att hålla reda på sina saker. Ordning och planering har varit hennes ledstjärna genom livet. Hon började tidigt visa ekonomiskt sinne med att lägga undan delar av sin veckopeng. Med tanke på det här blev jag inte förvånad när hon valde att starta eget företag. Nu är hon en fantastisk mamma till Lucas, även om tålamodet prövas då och då.

  Om Brudgummen:

  Marcus är en mycket ordentlig ung man som sätter sin familj och deras bästa i främsta rummet. Han är en kärleksfull pappa till Lucas men jag tror att tålamodet prövas ganska mycket ibland. Han är noggrann och ambitiös både när det gäller arbete och fritid, det ska vara ordning och reda i alla situationer.

  Citat:

  Kärleken är som en duva, håller man den för hårt kvävs den, håller man den för löst flyger den bort.

 • Brudgummens Mamma

  Lisbeth Sander

  Om Bröllopet:

  Det blir en stor och härlig kärleksfest! En dag att minnas hela livet.

  Om Bruden:

  Rebecca är väldigt omtyckt och sympatisk med ett öppet sinne. Du är omtänksam och har alltid ett stort leende för familj och vänner. Tacksam för att få en så härlig svärdotter och underbar mamma till Lucas.

  Om Brudgummen:

  Min älskade son Marcus är godhjärtad, optimistisk och målmedveten. Ett av de bäst planerade målen som du/ni har gjort är mitt barnbarn "glädjespridaren" Lucas! Du är en aktiv och omtänksam pappa. Familj och vänner är viktigt och du finns alltid där om man behöver.

  Citat:

  "Kärleken övervinner allt!"

 • Brudgummens Pappa

  Jan-Olof Sander

  Om Bröllopet:

  En dag att se fram emot och minnas med glödje resten av livet.

  Om Bruden:

  Rebecca är en glad och positiv människa som sprider glödje omkring sig med sitt härliga skratt. Duktig på både matlagning och bakning. Tacksam för att få dig som svärdotter.

  Om Brudgummen:

  Marcus är ambitiös, kreativ, målinriktad och mycket mera. Han har ett hjärta av guld och är väldigt mån om familj, vänner och bekanta. Behöver någon hjälp så finns du alltid där.

  Citat:

  "Brudparet gör festen!"

 • Tärna

  Sandra Stjärna

  Om Bröllopet:

  Det kommer bli en fantastisk dag för att fira Er kärlek!

  Om Bruden:

  Du är min finaste & käraste syster, även känd som BeccyBök, Bettan & Bigless. Tänk att du ska gifta dig! Är så glad för din skull, att du hittat kärleken i Marcus & att du vill dela ditt liv med honom! Du är värd den absolut finaste personen för du är fantastisk.

  Om Brudgummen:

  Marcus, jag är glad att det är dig som Becca har träffat! Ni är så fina tillsammans och har skapat er ett fint liv ihop. Även excel-ark kan vara bra för att styra upp livet ibland 

  Citat:

  ”Kärlek handlar inte om att hitta någon att leva med utan hitta någon man inte kan leva utan”

 • Bestman / Toastmaster

  Mattias Sander

  Om Bröllopet:

  Bröllopet vi alla väntat på! Detta kommer bli ett bröllop som kommer bli magiskt från början till slut. Jag längtar "nästan" lika mycket till Marcus & Rebeccas bröllop som till Marcus svensexa.

  Om Bruden:

  Rebecca har jag känt i 5år. Rebecca är en omtänksam och godhjärtad person men hon vann mitt hjärta genom magen. Rebecca bakar de mest magiska kakorna och bröden. 

  Om Brudgummen:

  Min älskade bror! Marcus har alltid varit där för mig, både hemma och utomlands. Sen vet vi ju alla att han alltid varit snäppet sämre än mig i sport.

  Citat:

  "Att komma försent till en fest är som att hoppa på en karusell i full fart"

 • Värdpar

  Charlotte Broman

  Om Bröllopet:

  Det är både roligt och nervöst men framförallt ärofyllt att få förtroendet. Jag ser fram emot att få planera och dela denna stora dag med er! En dag att minnas för livet!

  Om Bruden:

  En varm och omtänksam person med ett stort hjärta! En fantastisk mamma som peppat och stöttat mig i min nya roll som mamma.

  Om Brudgummen:

  En ambitiös och målmedveten person som alltid är välklädd! Han har en god smak för viner och tavlor och vi har delat en hel del livliga kvällar ute på krogen in the good old days.

  Citat:

  "Hur stavar man till kärlek? Du stavar det inte, du känner det."

   

 • Värdpar

  Victor Melin

  Om Bröllopet:

  Det kommer bli en kväll att minnas.

  Om Bruden:

  Rebecca är en fantastisk mamma och blivande fru till brudgummen.

  Om Brudgummen:

  Marcus är extremt noggrann och pricksäker person. Planeringen han lägger ner på allt han gör är perfektion. En vän för livet.

  Citat:

  "Kärlek"